Escape Arena

De ultieme Escape Battle!
Voor groepen van 18 t/m 32 personen.
€ 24,50 p.p.

Ga de Battle aan

In de Escape Arena ga je niet alleen de strijd aan tegen de klok, maar ga je vooral ook de strijd aan tegen het andere team. In twee teams speel je in de Escape Arena: een grote, transparante ruimte met daarin twee identieke Escape Rooms. Door de glazen wand zie jij je tegenstanders aan het werk. Twee teams, maar slechts één team wint deze battle!

De Escape Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects. Door onder andere licht en geluid worden jij en je teamleden geprikkeld om de oplossingen zo snel mogelijk te vinden.

Alleen door goed samen te werken kan de overwinning opgeëist worden. Manipuleer jij ondertussen het team aan de andere kant van de glazen wand? Of zet je een spion in om tricks af te kijken van het andere team? In 75 bloedstollende minuten wordt het spel beslist en wordt het winnende team bekroond.

Aantal personen
18 t/m 32 personen

Programma (+/- 90 minuten)
- Ontvangst en uitleg Escape Arena
- +/- 75 minuten Spelen (afhankelijk van de kwaliteit van de spelers)

Reserveren
We raden je aan om de Escape Arena tijdig te reserveren. Indien je een arrangement op maat wilt reserveren, neem dan telefonisch contact met ons op of mail naar info@escapebootnijmegen.nl.

Escape Boot Nijmegen
- Centraal gelegen in Nijmegen
- Airco in Escape Arena, zodat je ook in de zomer je hoofd koel houdt!
- Ideaal voor groeps- en bedrijfsuitjes
- Toiletten en bar aan boord

Locatie
De locatie van Escape Boot Nijmegen is aan de Waalkade tegenover het Holland Casino. Op de Waalkade kan niet geparkeerd worden. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Kelfkensbos of Eiermarkt. Beide garages zijn op loopafstand van Escape Boot Nijmegen.